fbpx

 

Het e-book komt binnen 5 minuten jouw kant op!

Dus nu je toch even moet wachten, wil ik het nog even met je hebben over het automatisch aantrekken van klanten. Dat is als een droom die uitkomt, niet waar? Moet je nagaan hoeveel vrijheid en zekerheid je dat zou opleveren! Een funnel is een perfect middel daarvoor.

Wil jij jouw winst verdubbelen in 3 maanden?

Het afgelopen jaar zijn de online programma’s als paddenstoelen uit de grond geschoten. Van vrijwel iedere dienst werd een online product gemaakt. Misschien lokte dat ook een verlangen bij jou uit?

Want hoe fijn is het als je een dag buiten de deur bent en je komt thuis, bekijkt je mail en ziet: weer 15 online cursussen verkocht! 

Overigens is dit ook heel goed mogelijk voor diensten. Een van mijn klanten haalde in 14 dagen: 5 fysieke afspraken en 3 klanten van 3.000 euro per stuk binnen.

Op deze manier is het mogelijk om én veel meer vrijheid te ervaren én meer rust. Terwijl ondertussen jouw bedrijf doorgroeit en jouw winst alleen maar toeneemt.

Heb jij zin om te vlammen in 2021?

Is jouw ambitie groter dan het resultaat op jouw winst/verliesrekening op dit moment laat zien? I feel you.

In veel gevallen staat ondernemen gelijk aan:

 • Veel fouten maken
 • Hard werken
 • Omzet mislopen
 • Onzeker leven en een onzeker inkomen

Terwijl we ondernemer zijn geworden om:

 • Vrijheid te ervaren en niet iedere dag te werken
 • 100K per jaar of meer om te zetten
 • Enthousiaste leads aan te trekken die moeiteloos klant bij je worden

Je wil gewoon de ruimte ervaren om te doen waar jij ZIN in hebt en waar jij BLIJ van wordt. In de eerste situatie gaat dat niet. En in de tweede situatie wel. Ik beloof je: het is mogelijk om van A naar B te komen. Met: de juiste strategie, doorzettingsvermogen en motivatie.

2020 was voor mij het jaar om te experimenteren met funnels. (Een verkoopflow van advertentie naar gratis weggever, naar mailtjes inclusief een goed aanbod.) In eerste instantie ging ik totaal de mist in.

Ik had:

Een goede advertentie.
Goedkope leads.
Mails die werden gelezen.
En ik verkocht niks.

Dan is het eenvoudig om op te geven en een van de andere ‘goede’ ideeën op te gaan pakken. (Als ondernemer stroom je over van toffe plannen…Terwijl… wat als ik aan de vooravond van succes stond? Wat als ik had opgegeven, terwijl ik zo dichtbij was?

Nou dat bedacht ik me ook.

Ik heb uren en uren besteed aan testen en tweaken.

Totdat het lukte.

Mijn resultaat?

Een bewezen strategie die op de ‘automatische piloot’ nieuwe klanten aanlevert, waardoor je je nooit meer druk hoeft te maken over of je wel genoeg mensen aantrekt en of je jouw winstdoel wel gaat behalen. Want wanneer het automatisch gaat, houdt niemand je tegen in jouw weg naar succes. In jouw missie om jouw winst te verdubbelen.

Oh, en wees niet bang: ik heb een hekel aan de enorm commerciële verkooppraatjes en marketingtrucjes. Ja, je gaat een bewezen strategie leren. Nee, je hoeft geen gladjakker te worden. Het mag (MOET) op jouw manier. 😉

Maar ik gun het je zo om meer rust te ervaren. Dat je je zelfverzekerd voelt over jouw omzet en winst. En dat jouw onderneming helemaal tot bloei gaat komen. Meer leads, meer klanten, meer winst.

Daarom heb ik een nieuw traject ontwikkeld: de Winstverdubbelaar. In dit programma ga ik je precies laten zien welke stappen ik heb gezet om mijn winst te verdubbelen. Maar ik ga er ook voor zorgen dat jij echt in actie komt en je niet enkel blijft consumeren. Aan het eind heb jij alle kennis in huis, maar heb je ook alle stappen al eens praktisch uitgevoerd. Waardoor jij deze skills in de rest van het jaar kan blijven toepassen. Zodat je niet 1x een mooi resultaat behaalt, maar kan blijven groeien.

Wat betekent dit voor jou?

Na het volgen van de Winstverdubbelaar:

 • Ben jij in staat om omzetdoelen te stellen én ze te halen.
 • Weet jij exact hoe jij jouw winst kan verdubbelen OF heb je jouw winst al verdubbeld.
 • Heb je de bewezen strategie uitgevoerd, waar je de rest van jouw businessleven profijt van hebt.
 • Weet je precies hoe jij jouw potentiële klant aanzet tot kopen, zonder pusherig te zijn.
 • Krijg je op de ‘automatische piloot’ geschikte leads binnen, welke jij moeiteloos omzet tot klant.
 • Heb je geen moeite meer met het schrijven van verkopende teksten voor social media, website, advertenties en mails.
 • Zijn jouw klanten razend enthousiast, waardoor ze zelfs bereid zijn om voor jou te verkopen.
 • Verdien jij je geld, zonder je kapot te werken.
 • Voel je je zelfverzekerd over jouw omzet en winst, en heb je enorm veel zin om door te pakken in de rest van 2021.

Dit is jouw eenmalige kans…

In januari 2021 start de eerste groep Winstverdubbelaars met dit unieke programma, gecombineerd met de voordelen van een exclusieve mastermind. (Lees: persoonlijke aandacht, feedback en accountability!

Ik lanceer dit programma eenmalig op 28 december 2020. Ik wil namelijk zo ontzettend graag iets waardevols geven, in deze depressieve tijd. Ik wil 2021 samen starten met een schone lei. Nieuwe energie en een geweldige omzet.

Daarom kies ik er voor om dit traject eenmalig aan te bieden met een mega korting én bizar goede bonussen. (Bonus #2 is alleen al de investering waard.) Maar om de kwaliteit en de belofte: jouw winst verdubbelen te kunnen waarborgen, is er beperkt plek. Daarom geef ik jou de kans om je nu inschrijven voor de wachtlijst van de Winstverdubbelaar!

De wachtlijst is uiteraard geheel vrijblijvend, maar de mensen op de wachtlijst krijgen als eerste de kans om in te stromen met een TE GEKKE korting & mooie bonussen. Heb jij zin om te knallen in 2021? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst.