En herken je dit ook?

 • Je bent op zoek naar meer vrijheid, rust en focus zodat je jouw dromen kunt vervullen.
 • Je wilt dat mensen aan jou denken als ze op zoek zijn naar een expert in jouw vakgebied en anderen inspireren met jouw verhaal en kennis.
 • Je ziet social media als een tool om makkelijk meer mensen te bereiken, te inspireren en mee te verbinden. Je krijgt het alleen nog niet voor elkaar om social media voor jou te laten werken.
 • Je hebt al heel het internet afgestruind op zoek naar tips voor meer interactie, meer volgers en meer bereik. Maar je hebt dè manier nog niet gevonden. 
 • Je voelt je opgejaagd door je concurrenten en voelt de druk om aanwezig te zijn online. Tegelijkertijd geeft de hoeveelheid mogelijkheden online je stress. Hierdoor ontbreekt het je aan inspiratie voor het posten van berichten.
 • Je hebt al te vaak zo maar een advertentie online gezet en alleen maar geld verspilt. Je wilt graag de fijne kneepjes van het vak leren.
 • Je haalt geen of te weinig klanten uit social media.
 • Je wilt niet leuren en sleuren om nieuwe klanten. Je wilt dat ze zelf naar jouw toekomen en op een sociale manier verkopen.
 • Je bent klaar met ‘maar wat doen’ en wilt serieuze stappen gaan zetten. 

Laat mij je helpen!

In het social media begeleidingstraject neem ik je mee aan de hand. Ik geef je de handvatten om op een simpele manier te groeien naar meer bereik en volgers. Ik leer je hoe je volgers gaat inspireren vanuit jouw verhaal en hoe je ervoor zorgt dat ze jouw content gaan bingewatchen. En uiteindelijk het belangrijkste: ik leer je ook hoe jij vanuit rust en met de juiste focus op een sociale manier meer gaat verkopen. Zodat je meer vrijheid krijgt en jouw dromen kan gaan waarmaken. 

Hoi, ik ben Mylène en ik ben social selling coach.

Allereerst wil ik je geruststellen, want ook jij kan geweldige berichten schrijven die meer interactie, meer volgers en meer bereik opleveren. En ja, ook jij kan (meer of betere) klanten uit social media halen.

2017 tot en met 2019 heb ik gebruikt om kennis te vergaren en ervaring op te doen. Ik heb grote events bezocht, tientallen boeken gelezen en vele klanten geholpen om maximaal resultaat te behalen op social media. Van Facebook tot LinkedIn, van Instagram tot Pinterest. Organisch & betaald. En al deze kennis en ervaring heb ik omgezet in mijn eigen unieke methode voor maximaal resultaat op social media.

Ik durf je dan ook te beloven dat als je mijn stappenplan gaat volgen, dat je meer en/of betere klanten krijgt en meer gaat verdienen. 

*Wat ik versta onder maximaal resultaat? Dat ligt volledig aan wat jij wilt bereiken! Waarvan zeg je: ‘Wow, als ik dit of dat eens zou kunnen bereiken, dat zou echt vet zijn!” Dat gaan we bereiken! Maar wel met een gepast stappenplan en haalbare (tussen)doelen. 😉

Stel je voor dat…

 • Je minder tijd besteedt aan social media, terwijl dit wel meer klanten op levert.
 • Je social media niet meer ervaart als een moetje. En jezelf geen dingen verplicht die niet bij jou en jouw bedrijf passen.
 • Je meer rust ervaart doordat je precies weet wat je aan het doen bent en je niet meer het gevoel hebt dat je elke mogelijkheid moet benutten.
 • Je eigen plan volgt en je niet meer laat afleiden.
 • Je jezelf niet meer vergelijkt met jouw concurrenten.
 • Je focus en structuur krijgt, wat je meer vrijheid oplevert in je bedrijf.
 • Je jouw doelen gaat behalen en jouw dromen kan verwezenlijken.
 • Klanten zelf naar jou toekomen, omdat ze jou zien als een inspiratiebron. 
 • Je meer gaat verdienen.
 • En je vooral (nog) meer plezier krijgt in ondernemen. 

Waarom het je nu nog niet lukt om maximaal resultaat te behalen?

 

Het probleem is: nog te veel ondernemers houden zich bezig met commerciële bla-bla.

“Koop dit product van mij.”

“Bel 038-12345678 voor meer informatie.”

“Kom langs in de winkel dan vertellen we je meer.”

Of wat denk je van deze standaard praatjes?

“Wij zijn de beste/snelste/goedkoopste in onze branche.”

“Wij zijn marktleider.”

“Wij zijn een familiebedrijf.”

“Wij ondernemen duurzaam.”


Stop met die onzin.


Ja.
Je mag verkopen op social media.
Ja. Je mag trots zijn dat je (wellicht wel echt) de beste bent in je branche.
Ja. Je mag trots zijn dat het bedrijf al generaties lang mee gaat.
Ja. Je mag trots zijn dat je oog hebt voor het milieu.

 

Maar doe het op een sociale manier. De bovenstaande zinnen noem ik niet bepaald sociaal. Terwijl we toch echt op social media zitten. Waar mensen zich bevinden om contacten te onderhouden, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en zich te laten inspireren.

Waar gaat het fout bij de zakelijke inzet van social media? Verwacht niet dat mensen na het zien van één bericht direct bij jou gaan kopen. Het grote geheim is om maximale impact te gaan maken vanuit jouw ondernemersverhaal. Wie ben jij en waar sta je voor? Wat heeft jou gevormd tot de ondernemer wie je nu bent? En wat is jouw toegevoegde waarde?

Vanuit jouw verhaal kun je impact maken door herkenning op te roepen en een band op te bouwen. En dan mag je gaan denken aan verkopen.
Op een sociale manier.

Hoe dat moet? Dat wil ik je graag leren. 

Mijn methode gaat je opleveren:

 • Je gaat jezelf op een unieke manier in de markt zetten, zodat je jezelf nooit meer hoeft te vergelijken met jouw concurrenten.
 • Je gaat content maken, die mensen inspireert. Het zorgt ervoor dat mensen meer over jou willen weten. Ze gaan jouw content bingewatchen.
 • Je gaat de allerleukste klanten aanspreken en hebt geen last meer van financiële onzekerheid.
 • Je gaat online ondernemen vanuit rust, structuur en focus.
 • Je kent de fijne kneepjes van het vak en je bent niet meer bang dat je ‘iets’ niet goed doet of over het hoofd ziet:
  • Verkeerde kanalen inzet.
  • Verkeerde berichten post.
  • Verkeerde hashtags gebruikt.
  • Adverteren niet goed aanpakt.
  • Compleet de plank misslaat!
 • Je gaat jouw zelf opgestelde realistische doelen behalen.
 • Je behaalt maximaal resultaat; meer naamsbekendheid, meer bereik, meer relaties, meer klanten en/of meer omzet.
 • Je gaat DOEN! Actie ondernemen in plaats van dromen.
 • Je leert op een sociale manier (online) verkopen.
 • Je krijgt meer plezier in ondernemen.
 • Jouw bedrijf gaat groeien! 
Ik doe mee

En ik ga je daarbij helpen! Je gaat leren over onderwerpen als jouw merkverhaal, publiek en de publieksreis, bingewatch-able content maken, automatisering, adverteren en nog veel meer. Alle stappen om een online inspirator te worden. Je krijgt een half jaar (6 maanden) praktische begeleiding van mijn kant. 

De investering voor Social Media Begeleiding is €2997,- exclusief btw. (Of 6x €515,-)

Ik werk met een 100% tevredenheidsgarantie. Dus mocht je achteraf niet tevreden zijn dan krijg je gewoon je geld terug.

 

Dit is iets voor jou als jij: 

Een ondernemer bent met ambitie. Je hebt al een bedrijf wat prima loopt, maar het is tijd voor de volgende stap. Je streeft naar meer (financiële) vrijheid en hebt een droom die je wilt gaan waarmaken. Het ontbreekt je alleen aan overzicht en focus. Je bent te veel bezig met losse acties en gaat reactief te werk. Je zou graag handvatten krijgen en slimme tips & trucs leren, zodat je efficiënter en krachtiger te werk kunt gaan. 

Je wilt gaan staan voor jouw visie en jouw bedrijf voor eens en altijd op de kaart zetten. Zodat jouw volgers jou gaan zien als een inspiratiebron en graag van jou willen leren. 

PS. Het excuus: ‘Ik heb geen tijd voor social media’ is geen optie. Je hebt hierin twee keuzes: Ik ga je helpen met time-management. Of je blijft aanmodderen met wat je nu doet. 

Yes, let’s do this! 

Ben jij er van overtuigd dat dit de juiste stap is? En ben je klaar om in de actiestand te gaan en echt wat te gaan doen?! Wil je dat ik jou ga helpen naar maximaal resultaat op social media? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Ik ben er namelijk echt 100% zeker van dat iedereen maximaal resultaat kan behalen op social media, maar… helaas kan ik niet iedereen helpen. Ik werk alleen met de mensen waarvan ik 200% zeker weet dat ze het beoogde resultaat gaan behalen. Het vraagt om ambitie en investeringsbereidheid. Je zal de volledige commitment aan moeten gaan. Wil met mij aan de slag?

Veelgestelde vragen

Wat is de investering voor dit programma?

Het programma kost €2997,- (excl. btw). Maar je kunt ook in 6 termijnen betalen, dan is het €515,- (excl. btw) per maand. 

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

De kick-off sessie duurt 3 tot 4 uur, locatie in overleg. De (groeps)calls en masterclasses zullen gemiddeld 1 tot 1,5 uur duren. Verder bepaal je zelf hoeveel tijd je besteedt aan de online omgeving met modules en praktische opdrachten.

Voor een gemiddelde tijdsinvestering moet je denken aan 1 tot 3 uur per week. Afhankelijk van of er een call of masterclass plaatsvindt in die week.

Bedenk wel: in dit traject gaan we een sterk fundament bouwen. Dus hoe meer tijd je er nu insteekt, hoe meer je hiervan gaat profiteren. Zodat je daarna juist tijd kunt besparen, want ook daar ga ik je mee helpen!

Wat als ik een x geen tijd heb om bij een online masterclass te zijn?

Het is geen probleem als je een x een groepscall of online masterclass mist. Deze worden opgenomen en zijn daarna terug te vinden in de online omgeving. Je kunt het dan later rustig terugkijken op een moment waarop het jou uitkomt.

Ik twijfel

Een investering in je bedrijf kan spannend zijn. Bedenk je wel: je bekijkt niet voor niets deze pagina, je wilt iets bereiken. En in dit programma gaan we samen bepalen wat jij wilt gaan behalen. Ik kan je dus verzekeren dat je jouw doel gaat behalen.

Het enige wat je je moet afvragen: denk je dat dit programma bij jou past en lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Vraag gerust een gesprek aan, dan kijken we samen of dit de juiste stap is voor jou.

Mocht je achteraf niet tevreden zijn, dan krijg je je geld terug!