06-53226698
info@mylenebouwman.nl

Privacyverklaring

Deze privacyverklaring geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking. Je wordt aangeraden om deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Mylène Bouwman is gevestigd aan Hammerweg 5, 7731 AH in Ommen en is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 70396981. Mylène Bouwman is per e-mail te bereiken via info@mylenebouwman.nl.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Mylène Bouwman omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. De verwerking van persoonsgegevens door Mylène Bouwman valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Mylène Bouwman behoudt zich het recht deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 28 april 2018.

Mylène Bouwman

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Mylène Bouwman kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de website of diensten van Mylène Bouwman en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een formulier op de website aan Mylène Bouwman verstrekt.

Mylène Bouwman kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– je voor- en achternaam
– je adresgegevens
– je telefoonnummer
– je e-mailadres
– je IP-adres

Mylène Bouwman heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Mylène Bouwman kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Mylène Bouwman raadt ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen.

Waarom Mylène Bouwman gegevens nodig heeft

Mylène Bouwman verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Mylène Bouwman uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Mylène Bouwman gegevens bewaart

Mylène Bouwman bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met je tot stand komt.

Gegevens delen met anderen

Mylène Bouwman verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies

Mylène Bouwman gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Mylène Bouwman gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen onthouden worden en helpt om de website goed te laten werken. Ook kan Mylène Bouwman hiermee de website optimaliseren. Daarnaast plaatst Mylène Bouwman cookies die je surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

In kaart brengen van het websitebezoek

Op de website van Mylène Bouwman worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Mylène Bouwman gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Mylène Bouwman maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Mylène Bouwman bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar Mylène Bouwman en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Mylène Bouwman te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Mylène Bouwman heeft hier geen invloed op. Mylène Bouwman heeft Google geen toestemming gegeven om via Mylène Bouwman verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@mylenebouwman.nl. Mylène Bouwman zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, reageren.

Facebookpixel

Mylène Bouwman maakt gebruik van een Facebookpixel om bij te houden wie de website bezoekt en hoe effectief advertentiecampagnes van Mylène Bouwman bij Facebook en Instagram zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adrees) overgebracht naar Mylène Bouwman en door Facebook opgeslagen op servers. De locatie van deze servers is niet bekend. Lees het privacybeleid van Facebook voor meer informatie. Facebook gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om doelgroepen aan te maken voor advertentiecampagnes, om advertentieresultaten te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Facebook kan deze informatie aan derden verschaffen indien Facebook hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Facebook verwerken. Mylène Bouwman heeft hier geen invloed op. Mylène Bouwman heeft Facebook geen toestemming gegeven om via Mylène Bouwman verkregen informatie te gebruiken voor andere Facebook-diensten.

Beveiligen

Mylène Bouwman neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Mylène Bouwman maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Mylène Bouwman verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Mylène Bouwman op via info@mylenebouwman.nl