Heb jij het gevoel dat je nog niet het maximale uit jouw social media kanalen haalt? 

Weet je even niet meer wat je moet plaatsen?

Heb je tips nodig voor adverteren op social media?

Wil je starten met een nieuw kanaal?

Of wil je gewoon even wat nieuwe ideeën, tips en tricks van mij krijgen voor de zakelijke inzet van jouw social media?

Dan is deze social media power-up echt iets voor jou! Ik maak een persoonlijke video voor je van ongeveer 15 minuten en geef je hierin minimaal 10 praktische tips. Vervolgens krijg je de kans om 45 minuten lang laagdrempelig met mij te sparren en antwoord te krijgen op al je social media vragen (n.a.v. de video). Zodat je letterlijk een power-up krijgt en weer lekker verder kan met jouw social media marketing. Met nieuwe energie en nieuwe inzichten. Je geeft jouw online zichtbaarheid een boost. En daarnaast steun je ook nog eens een goed doel! 

Hoe werkt het?

De social media power-up bestaat uit een persoonlijke reviewvideo van jouw social media kanalen. Waarbij ik aangeef wat er op dit moment goed gaat, wat je nog beter zou kunnen doen en geef ik minimaal 10 praktische tips & ideeën voor content. Daarna hebben we een 1-op-1 gesprek van ongeveer 45 minuten. Waarbij jij al jouw vragen kunt stellen over social media en de video die ik voor je heb gemaakt. Denk hierbij aan onderwerpen als: 

 • Hoe kan ik mijn online zichtbaarheid vergroten?
 • Hoe zet ik Instagram Stories in?
 • Hoe zorg ik voor eenheid in mijn Instagram feed?
 • Hoe krijg ik meer bereik?
 • Hoe werkt het algoritme?
 • Hoe zet ik social media advertenties goed in? 
 • Hoe zorg ik dat social media mij minder tijd kost?

Je mag echt alles vragen! Van LinkedIn tot Pinterest, van organisch bereik tot adverteren. Ik zal je voorzien van praktische tips en tricks, zodat je na ons gesprek direct aan de slag kan en jouw social media een power-up kunt geven.

Wat kun je verwachten?

 • Een persoonlijke video over jouw social media kanalen.
 • Je mag mij 45 minuten lang al jouw vragen stellen.
 • We gaan het niet over koetjes en kalfjes hebben. Natuurlijk mag jij jouw bedrijf kort introduceren, maar daarna gaan we direct over op jouw vragen.
 • Je krijgt tips die je direct zelf kunt gaan toepassen.
 • Je hoeft niet te reizen; we voeren dit gesprek telefonisch of online via Facetime, Skype of Zoom.

Welk doel steun je met de power-up?

Naar mijn mening is het belangrijk om ook om te zien naar mensen die het niet zo goed hebben getroffen als wij hier in Nederland. Met die reden ga ik in de zomer van 2020 voor de tweede keer naar Albanië (één van de armste landen in Europa) met VONO. Hierbij gaan we 10 dagen de arme bevolking daar helpen. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld helpen bij:

 • Het opknappen van huizen
 • Buitenspeelplaatsen maken en schilderen
 • Voedselpakketten uitdelen
 • (Straat)kinderen en psychiatrische patiënten een leuke dag geven met spelactiviteiten
 • En meer!

Het volledige bedrag (excl. btw) dat jij betaalt voor deze power-up gaat naar dit goede doel. Hiermee zorg jij ervoor dat wij met VONO de mogelijkheid krijgen om deze reis te maken, de economie in Albanië te steunen en daar letterlijk ons steentje bij te dragen. Zo maken we samen de wereld weer een stukje mooier.

Bovendien weet je bij deze actie zeker dat jouw geld echt bij de projecten in Albanië terecht komt en wordt gebruikt voor het verbeteren van mensenlevens, doordat wij zelf vanuit Nederland naar Albanië afreizen en daar aan het werk gaan. 

“Een power-up boeken bij Mylène is echt een aanrader. Het was ontzettend fijn om even te sparren met Mylène. Ze heeft me weer op weg geholpen met mijn strategie voor mijn socials. 

Mylène is rustig en bedachtzaam, wat erg fijn voor mij was om orde in de chaos van mijn ideeën te scheppen.”

Carlien Hartgerink / Studentpower

“Ik heb Mylène in actie gezien tijdens een presentatie over hoe je social media in zet voor jouw bedrijf. Nadat ik haar actie voor het goede doel zag was ik verkocht!

Ze heeft mij het eerste zetje richting professionele social media marketing gegeven. Bedankt Mylène! Ook werkt het voor mij als een stok achter de deur. Ik heb er nu over gepraat en nu gaat het gebeuren ook.”

Wouter van den Heuvel / Gofourward webdesign

Ik wil een social media power-up!

Denk je nu: “Ja, ik wil mijn online zichtbaarheid verbeteren & een goed doel steunen?” Super goed! Voor de power-up betaal je €47,- excl. btw, waarbij je dus letterlijk €47,- aan het goede doel geeft en er zelf social media tips & tricks voor terug krijgt. Een win-win situatie toch? 

Je kunt hieronder direct jouw power-up bestellen in mijn webshop.

Let op, dit is een tijdelijke actie met een beperkt aantal plekken.