En heb je nu het gevoel dat:

Je te weinig tijd hebt voor social media?

Social media er te vaak bij in schiet?

Jouw content niet interessant genoeg is?

Jouw content niets oplevert?

Je nooit een contentplanning kunt vullen en volhouden?

 

Kijk je jaloers naar jouw concurrenten die wel zichtbaar durven zijn, enorm creatief lijken te zijn en elke dag posten?

Wij social media marketeers roepen al zo lang dat je zichtbaar moet worden online, dat je social media echt moet gaan inzetten en dat dat je uiteindelijk (meer) klanten op gaat leveren. 

Maar voor veel mensen is dit lastig. Hoe doen die concurrenten en social media marketeers dat? “Ik heb geen inspiratie. Ik weet niet wat leuk of goed is om te plaatsen. Ik wil niet opscheppen en mezelf in de picture zetten. Ik wil niet arrogant overkomen. Ik durf geen foto’s van mezelf te plaatsen.” 

 

Stop met jezelf vergelijken en leer hoe jij moeiteloos content kunt gaan creëren, zonder dat dit je elke dag veel te veel tijd kost.

Na elke keer weer te horen van mijn klanten dat ik zo eenvoudig met nieuwe content blijf komen, vond ik het tijd om jullie te gaan leren hoe jullie ook eenvoudig content kunnen blijven creëren. Zonder dat dit je elke dag 2 uur kost per bericht. Je kunt jezelf dit namelijk eenvoudig aanleren met behulp van mijn technieken. Het is zo zonde om (te) weinig gebruik te maken van social media, omdat je simpelweg niet weet wat je moet plaatsen. Na deze Instagram cursus ben je nooit meer inspiratieloos!

 

 

Ik ga je in 5 dagen leren hoe:

 • Je jouw eigen unieke (bedrijfs)verhaal op papier kunt zetten, zodat je jezelf nooit meer hoeft te vergelijken met jouw concurrenten. Je bent jezelf geworden met jouw eigen visie.
 • Je een social media strategie op papier zet, die overzichtelijk is en concrete meetbare doelen bevat.
 • Je berichten schrijft die de aandacht trekken, inspireren en volgers aan je binden. 
 • Je meer mensen kunt bereiken op social media en welke rol het algoritme en de hashtags daarbij spelen.
 • Je meer interactie krijgt met jouw volgers. 
 • Je jouw social media kanalen vormgeeft in een herkenbare stijl die bij jouw bedrijf past.
 • Je tijd bespaart bij het maken van social media berichten.

Bonus 1: Winactie

Bij deelname aan de cursus, maak je kans op een Skype sessie met mij! Hierbij mag je, in een uur tijd, al je overige vragen stellen over social media. Je maakt hier simpelweg kans op door actief deel te nemen aan de cursus. 

Bonus 2: Facebookgroep

Na afloop van de cursus krijg je toegang tot mijn besloten Facebookgroep. Hier deel ik regelmatig tips en inspiratie. Daarnaast kun je je vragen stellen en sparren met anderen. 

De vorm

 • De cursus wordt gegeven op een besloten Instagram account. Na aankoop van de cursus, krijg je een bevestigingsmail en de naam van het besloten account. 
 • De cursus bestaat uit 240 stories, verdeeld over 5 dagen.
 • Alle stories worden opgeslagen in de hoogtepunten en zijn een maand lang te bekijken. Je mist dus niks als je een dag geen tijd hebt.
 • Je krijgt een werkboek met oefeningen per dag. Zo kun je direct actief aan de slag met de dingen die je leert. 
 • De cursus wordt afgesloten met een live Q&A van een uur. Je kan van te voren je vragen insturen of ze tijdens de sessie aan mij stellen. 

Veelgestelde vragen

Wanneer start de cursus?

De eerstvolgende cursus start op 6 januari! 

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

Nadat je een ticket hebt gekocht, bevestig ik jouw bestelling. Wanneer de bestelling bevestigd is, krijg je van mij een mailtje met de naam van het ‘geheime’ Instagram account. Vervolgens kun jij een volgverzoek sturen naar dit account. Ik check jouw betaling en geef je toegang tot het account en daarmee tot de cursus. 

Waar volg ik de cursus?

De cursus wordt gegeven via een Instagram account, waar je toegang tot krijgt na aankoop van de online training. 

Wat heb ik nodig voor de cursus?

Alleen internet en een Instagram account! 🙂

Ik heb het nogal druk tijdens de periode dat de cursus wordt gegeven, kan ik hem ook in mijn eigen tijd volgen?

Ja zeker, iedere dag zal er een nieuwe module online komen via Instagram Stories. Maar deze worden bewaard in de Hoogtepunten en de opdrachten zijn terug te vinden op een aparte memberpagina. Bovendien heb je na het volgen van de cursus nog een maand toegang tot het account. Zo kun je de cursus prima in je eigen tijd volgen!