Masterclass ‘Sociaal verkopen op social media’ – 26 maart 2020

sociaal verkopen op social media

Leer jezelf op je eigen unieke wijze positioneren en verkopen op social media, waardoor klanten uit zichzelf voor jou gaan kiezen.

voor dienstverlenende ondernemers die het gezicht zijn van hun bedrijf.

Meld je direct aan

Herken je je in één van de volgende punten?

Je bent een dienstverlenende ondernemer en je…

 • Haalt nog geen tot weinig klanten uit social media.
 • Houdt niet van gladde salespraatjes, maar kan wel meer klanten gebruiken.
 • Hebt het gevoel dat je je niet onderscheidt van jouw concurrenten.
 • Je zou je graag willen dat mensen direct aan jou denken, als ze iemand zoeken binnen jouw vakgebied.
 • Het lijkt je fantastisch als mensen uit zichzelf voor jou gaan kiezen en je niet meer hoeft te leuren en sleuren om klanten.
 • Bent klaar met maar wat doen online en wilt serieuze stappen gaan zetten.
 • Het lijkt je heerlijk om je eigen bewezen strategie te kunnen volgen en je niet meer opgejaagd te voelen door alle mogelijkheden.
 • Hebt zin om actie te ondernemen!
Meld je direct aan

Veel dienstverlenende ondernemers worden steeds beter zichtbaar op social media, maar halen hier nog geen klanten uit. Ze voelen de druk om iedere dag zichtbaar te zijn. Onbewust kijken ze ook veel naar wat hun concurrenten online doen. Je gaat je onbewust hetzelfde gedragen als je concurrent. Jullie gaan steeds meer op elkaar lijken, waardoor het voor de klant nog moeilijker wordt om voor jou te kiezen. Resultaat: je haalt geen klanten uit social media.

Dan kunnen er twee dingen gebeuren:
 1. Je verliest de motivatie om online zichtbaar te zijn. Het levert toch niks op.
 2. Je gaat nog harder je best doen om leuker te zijn dan je concurrent. Je gaat jouw online zichtbaarheid forceren. Werkt ook niet.

Zonde! Het houdt jouw (online) groei tegen. Je bent minder zichtbaar, adverteren werkt niet voor je, je lijkt op jouw concurrent. Je verkoopt niet.

Weet je wat? Ook jij kunt leren verkopen via social media.

Als je weet hoe je jezelf op een unieke manier kunt positioneren, hoef je niet meer te kijken naar je concurrenten. Je bent overtuigd van jouw eigen kracht. Klanten weten waarvoor ze bij jou moeten zijn en denken direct aan jou, als ze op zoek zijn naar jouw expertise. Daardoor kost het je minder moeite om klanten te krijgen via social media.

In mijn nieuwe sociaal verkopen op social media masterclass leer je hoe je jezelf op je eigen wijze in de markt zet, zodat klanten zelf naar jou toekomen. Bovendien leer je ook slimme social selling trucjes hoe je jouw zichtbaarheid gemakkelijk kunt vergroten, relaties opbouwt met potentiële klanten en ze net dat laatste zetje mee kunt geven om bij jou te kopen.

“Mylène inschakelen is echt een aanrader. Het was ontzettend fijn om een middag te sparren met Mylène. Ze heeft me weer op weg geholpen met mijn strategie voor mijn socials. 

Mylène is rustig en bedachtzaam, wat erg fijn voor mij was om orde in de chaos van mijn ideeën te scheppen.”

Carlien Hartgerink / Studentpower

“Ik heb Mylène in actie gezien tijdens een presentatie over hoe je social media in zet voor jouw bedrijf. Daarna was ik verkocht!

Ze heeft mij het eerste zetje richting professionele social media marketing gegeven. Bedankt Mylène! Ook werkt het voor mij als een stok achter de deur. Ik heb er nu over gepraat en nu gaat het gebeuren ook.”

Wouter van den Heuvel / Go Fourward

Tijdens de masterclass leer je:

 • Hoe je jezelf op een unieke manier in de markt zet, zodat je van volgers fans gaat maken.
 • Hoe je een relatie opbouwt met jouw fans.
 • Hoe je sociaal verkoopt op social media aan jouw fans, zonder commerciële verkooptrucs en leuren naar klanten.

Over mij

Ook ik begon ooit op social media omdat ik wist hoe belangrijk het was om online zichtbaar te zijn. Maar ik had geen strategie. Ik deelde mijn kennis en hoopte dat klanten vanzelf wel zouden komen. Wrong! Ja, de mensen die mij persoonlijk kenden en wisten wat ik kon. Maar dat kringetje van klanten hield wel een keer op.

En dan zat ik ook nog in een branche waarin je omkomt van de concurrenten. Concurrenten met een eigen verhaal, meer volgers, meer ervaring, betere teksten, mooiere foto’s, etc. Hoe kon ik het daar ooit van winnen? Wrong! Er zijn klanten voor iedereen. Maar je klant moet wel weten waarom hij voor jou moet kiezen. Waarom jij het allerbeste bij hem past.

Toen ik dat inzag, ben ik gaan investeren in kennis om te leren verkopen via social media. Niet zomaar wat berichtjes plaatsen, maar een strategie hebben, mijn favoriete klanten kennen en oprechte relaties met ze opbouwen. Zodat ze voor mij gingen kiezen om wie ik ben, om waar ik voor sta en omdat ik ze liet zien dat ik er voor hen ben.

Dit alles gaf me enorm veel rust. Ik ging ondernemen vanuit mijn eigen verhaal. Ik hoefde me niet meer te vergelijken met anderen. En dan klanten komen uit zichzelf.

Al deze vaardigheden wil ik ook graag aan jou leren in mijn masterclass sociaal verkopen via social media. Want iedere ondernemer verdient het om rust te ervaren, plezier te hebben in online zichtbaarheid en vooral klanten binnen te halen via social media.

Waar & wanneer?

De masterclass vindt plaats op 26 maart 2020 van 08:30 tot 12:30 uur op een inspirerende en goed bereikbare locatie in Utrecht. Jouw investering is nu het tarief van €99,- excl. btw (in plaats van €164,- excl. btw). Details over bijvoorbeeld de specifieke locatie ontvang je uiterlijk een paar weken voor aanvang per mail.

Bonus

Als je nu een ticket koopt, ontvang je ook nog eens een ‘after care’ coachcall van 60 minuten! Zo kun je na de masterclass nog een keer 1-op-1 met mij sparren en help ik je om jouw nieuwe unieke manier van ondernemen door te pakken. Daarnaast beantwoord ik natuurlijk al je vragen die eventueel achteraf opkomen, wanneer je zelf aan de slag gaat. 

 

Let op: beperkt aantal plekken. Vol = vol! Ik wil namelijk persoonlijke aandacht kunnen geven aan de deelnemers. Met die reden is de setting kleinschalig. Bovendien is de investering van €99,- excl. btw een absolute no brainer als je bedenkt hoeveel klanten je kunt binnenhalen, als je de technieken van deze masterclass gaat toepassen. Wacht daarom niet te lang als je erbij wilt zijn 26 maart!

Meld je direct aan

“We kwamen bij Mylène voor een 1-op-1 training over adverteren via Google Ads en op Facebook en Instagram. Mylène heeft de mogelijkheden van adverteren stap voor stap met ons doorgenomen. Het was een prettige training van begin tot eind. Je krijgt het gevoel dat er tijd voor je wordt genomen. Mylène luisterde goed naar wat wij vroegen en gaf daarop gericht advies, waar wij nu zelf mee verder kunnen.”

Moniek Veurink / Vechtdal Events

Mylène is gemotiveerd en betrokken! Dat gecombineerd met vakkennis en commerciële drive maakt dat ze alweer een paar jaar actief is voor ons. Steeds weet ze ons te verrassen qua teksten en feedback. TOP!

Haico Eggengoor / Suits and ties

Mylène heeft haar vakkennis bewezen en mij verbaasd met het resultaat. Ik ben erg tevreden met het resultaat en de goede balans tussen communicatie en zelfstandig werken. Het was een fijne samenwerking en een goede toevoeging aan mijn bedrijf. 

Peter Mecklenfeld / Florum

Mylène heeft me goed geholpen met advies over mijn Facebook campagnes. Daarnaast heeft ze me tips gegeven over de rest van mijn online marketing. De communicatie verliep goed. En ze bood ook een ‘after care’, zodat ik achteraf nog vragen kon stellen, indien nodig. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik daadwerkelijk aan de slag ben gegaan.

Mark Linde / Hardloopenergie