fbpx

 

En heb je nu het gevoel dat:

 • Je geen tijd hebt voor social media?
 • Jouw content niet interessant genoeg is?
 • Jouw content niets oplevert?
 • Je niet goed kunt schrijven?
 • Je nooit een contentplanning kunt vullen en volhouden?

 

Kijk je jaloers naar jouw concurrenten die wel zichtbaar durven zijn, enorm creatief lijken te zijn en elke dag posten?

Wij social media marketeers roepen al zo lang dat je zichtbaar moet worden online, dat je social media echt moet gaan inzetten en dat dat je uiteindelijk (meer) klanten op gaat leveren. En er zijn mensen die dit ook braaf doen.

Maar er zijn ook mensen die vol verbazing kijken naar de mensen die het wel lukt. Hoe doen zij dat? Ik heb geen inspiratie. Ik weet niet wat leuk of goed is om te plaatsen? Ik wil niet opscheppen en mezelf in de picture zetten. Ik wil niet arrogant overkomen. Ik heb geen foto’s.

 

Stop met jezelf vergelijken en leer hoe jij ook moeiteloos content kunt gaan creëren, zonder dat dit je elke dag veel te veel tijd kost.

Na elke keer weer te horen van mijn klanten dat ik zo eenvoudig met nieuwe content blijf komen, vond ik het tijd om jullie te gaan leren hoe jullie ook eenvoudig content kunnen blijven creëren. Zonder dat dit je elke dag 2 uur kost. Je kunt jezelf dit namelijk eenvoudig aanleren met behulp van mijn technieken. En het is zo zonde om te weinig gebruik te maken van social media, omdat je simpelweg niet weet wat je moet plaatsen. Na deze Instagram cursus ben je nooit meer inspiratieloos!

In 5 dagen ga ik je meenemen in de volgende modules:

 • Module 1: Strategie
 • Module 2: Brainstormen voor content
 • Module 3: Contentplanning maken
 • Module 4: Hoe schrijf je de perfecte post?
 • Module 5: Hoe kies je het juiste beeldmateriaal bij je bericht?
 • Module 6: Content inplannen
 • BONUS: E-book met contentideeën
 • BONUS: Stappenplan: wat moet je delen en wat niet

 

 

Veelgestelde vragen

Wanneer start de cursus?

De cursus startte voor het eerst op 21 oktober. Wanneer de volgende cursus begint is nog onbekend, maar je kunt je op de maillijst laten zetten voor de volgende ronde. 

Waar volg ik de cursus?

De cursus wordt gegeven via een Instagram account, waar je toegang tot krijgt na aankoop van de online training. 

Wat heb ik nodig voor de cursus?

Alleen internet en een Instagram account! 🙂