Meld je aan voor een telefonisch gesprek. 

Ik hoor veel mensen zeggen: “Ik haal geen klanten uit social media.” Zo zonde! In mijn opinie is het voor iedere ambitieuze ondernemer mogelijk om zichzelf op zijn of haar eigen manier in de markt te zetten, naamsbekendheid te verkrijgen en de beste klanten binnen te halen. Maar te veel ondernemers doen maar ‘wat’. Berichtje hier, berichtje daar. Trust me, het wordt niks. Ik help je graag van jouw ambitieuze rommeltje naar succesvolle strategie, als jij je herkent in de volgende punten:

  • Je bent ambitieus en hebt een missie.
  • Je bent je bewust van jouw online groeimogelijkheden en wilt deze kansen absoluut niet laten liggen.
  • Je bereid bent om te investeren in de groei van je bedrijf; in tijd & geld.

Meld je hieronder aan voor een telefonisch groeigesprek van circa 45-60 minuten met mij. Sinds 2018 help ik tientallen ambitieuze ondernemers om maximaal resultaat te halen uit social media. Dit nadat ik zelf uitgebreid kennis en ervaring op heb gedaan binnen mijn vakgebied. En ik kan je vertellen, vrijwel al mijn klanten komen via social media bij mij terecht. 

In dit groeigesprek leer je:

  • Hoe je vanuit rust met meer structuur en de juiste focus aan de slag kunt met jouw social media marketing 
  • Waar je kansen laat liggen en hoe je echt resultaat kunt gaan halen uit jouw online zichtbaarheid
  • Wat ervoor nodig is om op korte termijn echt verschil te zien in jouw social media marketing opbrengsten

Het groeigesprek is gratis, maar ik heb niet onbeperkt plek. Ik ga alleen in gesprek met mensen die echte resultaten willen boeken en bereid én in staat zijn om te investeren in zichzelf en hun bedrijf. Anders gaat het simpelweg geen maximaal resultaat opleveren.

Beantwoord de vragen hieronder zo volledig mogelijk om in aanmerking te komen voor een gesprek. Je hoort binnen 48 uur of je bent geselecteerd.