Klik deze pagina niet weg!

Je aanvraag is geslaagd, je ontvangt het e-book Grow, doelen stellen voor social media zo dadelijk in je mail. 

Nu gok ik dat je het e-book hebt aangevraagd, omdat je meer resultaat wilt halen uit jouw social media marketing. Het e-book gaat je zeker een duwtje in de goede richting geven, maar hoe zou het zijn als we nu direct samen echte stappen gaan zetten om meer resultaat uit social media te halen? 

Ik beloof je dat als je dit toegewijd gaat doen, je direct meer klanten zult krijgen. En omdat jij je zojuist mijn e-book hebt aangevraagd, geef ik je als bedankje een eenmalig (goedkoper!) aanbod om mee te doen aan mijn online cursus ‘Meer organisch bereik’. Maar let op: zodra je deze pagina weg klikt, vervalt de aanbieding. Lees hieronder meer. 😉

Toen ik een paar jaar geleden startte met mijn onderneming, begon ik met het helpen van startende kleine ondernemers. En je raadt het al, die hadden geen tot weinig budget. Waardoor ze enerzijds weinig geld hadden om mij te betalen, maar ook geen geld hadden voor uitgebreide advertentiecampagnes.

Ik moest het doen met het kleine beetje budget wat er was, maar de klant wilde wel maximaal resultaat. Hierdoor heb ik mij in die tijd enorm ontwikkeld in het verkrijgen van organisch (onbetaald) bereik. En die kennis wil ik jou ook graag meegeven. 

In mijn online cursus ‘Meer organisch bereik’ leer ik jou hoe je een social media strategie maakt met meetbare doelen, hoe je een goede post schrijft en het juiste beeldmateriaal uitkiest, hoe algoritmes werken en nog veel meer. Na het volgen van deze cursus ken je al mijn geheimen van mijn werk als social media marketeer. En hoe ik mijn klanten help naar maximaal resultaat uit social media.

Mylène, super bedankt voor deze fijne duidelijke cursus! Ik heb veel andere inzichten gekregen over social media. Ook waren jouw filmpjes met tekst en uitleg goed te begrijpen, je weet waarover je aan het vertellen bent! Nogmaals bedankt voor deze cursus!

Lisette Nijzink

De cursus start op 6 januari 2020, maar door nu alvast je plekje te veroveren weet je zeker dat je er in het nieuwe jaar bij bent. Jij wil toch ook het nieuwe jaar goed van start gaan?