De Vrijheidsverdubbelaar

Stop met 'even tussendoor' iets posten op social media, weggevers die geen kopende klanten opleveren en maillijsten met waardeloze leads. Het kost je alleen maar geld, energie en tijd. Niet waar?!

Dan is dit jouw ticket naar vrijheid.

Stap in en ontdek welke strategie ervoor zorgt dat social media WEL geld in het laatje brengt, zonder dat jij jezelf kapot werkt.

Zal ik je wat vertellen?

 

Ik ben zo’n typische ondernemer die denkt dat ze alles zelf kan.

En dat ging aan het begin van mijn bedrijf ook best goed.

Klanten kwamen via via naar me toe. En ik hoefde zelf niks te doen aan koude acquisitie.

Ik verdiende een leuk zakcentje, maar… ik wilde meer.

Niet omdat ik nou zo’n geldwolf ben. Wel omdat ik wil kunnen leven van mijn bedrijf. Simpele dingen in het leven: een huis kopen, op termijn kinderen krijgen en de gebruikelijke verjaardagscadeautjes betalen.

Ik wil me gewoon geen zorgen hoeven maken om geld. Niet ieder kwartje omdraaien. En niet het risico lopen om ooit afhankelijk te zijn van iemand anders, zoals mijn partner.

Bovendien kwam ik er ook binnen de kortste keren achter dat ik veel te afhankelijk was van mijn ‘vaste’ klanten…

Er hoefde er maar één te stoppen en daar ging een groot deel van mijn omzet!

En toen was daar de vraag: hoe kom ik nu aan mijn klanten?

Wachten tot er weer iemand ‘via via’ naar me toe kwam?

Die me vervolgens ging vertellen dat het VEEL te duur was?

Ik trapte iedere keer weer in de valkuil. En na ieder verkoopgesprek kwam ik teleurgesteld thuis. Andere verwachtingen… 

Het was tijd om grip te krijgen op mijn potentiële klanten.

Een manier te vinden om verwachtingen te managen.

Het kaf van het koren te scheiden.

Klanten te vinden die 100% overtuigd zijn van mijn kennis en kunde, no matter what (the price).

Ik las honderden managementboeken, nam diverse businesscoaches en struinde uren over het internet.
En toen wist ik het zeker: een funnel moest het worden!

De magic strategy om grip te krijgen op mijn leads. Advertenties die dagelijks nieuwe potentiële klanten opleveren en mails die deze mensen helpen met het opbouwen van vertrouwen. Met als gevolg: het geautomatiseerd verkopen van mijn aanbod.

Super simpel. Super effectief.

Ik zal het je laten zien.

“Binnen 14 dagen had ik 302 mailadressen verkregen via advertenties. 

Dat is meer dan 7.000 potentiële klanten per jaar!”

Die gratis e-books, webinars, etc. en geautomatiseerde commerciële mailtjes zijn toch wel passé?

Klopt. In 95% van de gevallen levert de funnel geen klanten op. (Of niet voldoende.)

Waarom? Dat heeft te maken met 3 belangrijke problemen:

Daarom is het zo ontzettend belangrijk om het op JOUW manier te doen.

En dan ben je in staat om binnen no time dit soort resultaten te behalen:

Makelaar

Binnen 14 dagen:
12.000 mensen bereikt
15 leads
5 afspraken
3 klanten van +/- 3.000 euro p.p.

Kennisondernemer

Binnen 14 dagen:
14.000 mensen bereikt
Meer dan 200 mailadressen
+/- 80 cent per mailadres
Advertentiekosten terugverdiend

Mindsetcoach

Binnen 7 dagen:
5.000 mensen bereikt
42 webinar inschrijvingen
4 klanten van +/- 200 euro p.p.

Wil jij ook stoppen met...

Zodat je eindelijk een bewezen strategie kan uitvoeren en...

Is dat waar jouw hart sneller van gaat kloppen?

Doe dan mee aan de online cursus 'De Vrijheidsverdubbelaar'

en krijg binnen 4 weken jouw vrijheid terug

Normaal 150 euro

Nu 64 euro

Wat ga je ontdekken?

Online presence

Jouw visie en verhaal? Mooie begrippen, maar je hebt het nog nooit echt goed op papier gekregen. Geen zorgen! Je leert hoe je jezelf eenvoudig kan onderscheiden.

Strategie

Op de automatische piloot klanten aantrekken? Klinkt geweldig. Maar hoe dan?! In deze module krijg je de bewezen strategie om jouw wens te vervullen.

Verkopen

Hoe vaak heb je een nieuw aanbod ontwikkeld, omdat jouw geweldige idee niet aansloeg? Dat is na deze module verleden tijd. We nemen jouw aanbod onder de loep en zorgen voor een continue klantenstroom. Hallo schaalbare business!

Speciaal voor ondernemers die...

Klaar zijn met zichzelf kapot werken voor een basis inkomen. En die hun energie en vrijheid terug willen. 

De inhoud past goed bij kennisondernemers, coaches, consultants en webshop eigenaren. Eigenlijk is het voor iedereen die zichzelf in staat acht om online een product (fysiek of online) te verkopen.

Het belangrijkste is dat je jezelf hier in herkent:

  • Jij bent klaar met het zware gevoel en het feit dat het je moeite kost om nieuwe klanten aan te trekken.
  • Jij wil dolgraag naar die 100K omzet per jaar, maar wel met voldoende winst.
  • Jij wil alles leren over marketing en sales.
  • Jij bent klaar met proberen. Je wilt acties ondernemen die je verzekerd succes gaan opleveren.
  • Jij hebt zin om aan de slag te gaan en bent klaar voor succes.

Enthousiast?! Let’s do this.

Gratis bonussen

1. Organisch leads aantrekken

Of je per se advertenties nodig hebt voor het aantrekken van leads? Nee, zeker niet. Als je snel wilt gaan is adverteren slim. Maar ik laat je graag zien hoe je ook ‘gratis’ aan waardevolle leads kan komen.

t.w.v. 47 euro

2. Verhalend schrijven

Niemand zit te wachten op verkooppraatjes. Jij wilt jouw klant niet op die manier overtuigen en jouw klant wordt er ook niet gelukkig van. Daarom leer ik je hoe jij jouw sales kan ondersteunen met verhalen. En hoe je die verhalen eenvoudig uitschrijft!

t.w.v. 69 euro

3. Winstgevend adverteren

Hoe meer je investeert, hoe meer je verdient. Mits… je weet waar je je geld aan uitgeeft. Ik leer je winstgevend adverteren, zodat je ook zonder een extreme following snel meer gaat verdienen.

t.w.v. 97 euro

Weet je wat het is...

Het leven bestaat uit keuzes maken.
Alles heeft een prijs.

Mijn motto is: “Doe het goed of doe het niet.” Ik geloof dat als jij all-in gaat in je bedrijf, je alles kan bereiken. Ik help je graag om je vast te bijten in jouw droom.

Ik wil dat jij gebruik maakt van jouw invloed op de wereld. Dat je er vastberaden voor kiest om puur jezelf te zijn, jouw idealen nastreeft & laat zien. Dit geeft anderen ruimte voor herkenning en betoverende verbinding. Hierdoor bereik jij waar je altijd al naar verlangt: verbonden vrijheid.

  • Echt jezelf
  • Rust in je kop
  • Tijd voor dat wat er echt toe doet
  • Geld in het laatje

Whether you think you can or think you can’t, you’re right.
~ Henry Ford

Nog even op een rijtje...

Cursus 'De Vrijheidsverdubbelaar'

Inbegrepen: 1 jaar toegang, zodat je de cursus in jouw eigen tijd kan volgen.

Gebruikelijke verkoopprijs: 150 euro

Nu met gratis bonussen

Totale waarde: 363 euro

Vandaag voor 64 euro

"Deze cursus was de nodige schop onder m'n kont. Ik liep al een lange tijd met losse ideeën voor acquisitie en zette losse marketingonderdelen in, maar dat leverde bijna niets op. Ik wilde geen funnel opzetten omdat ik dacht: "Dat doet iedereen al". Deze cursus heeft mij de waarde van een goedlopende funnel doen inzien. Het heeft mij aangezet om eens goed na te denken over mijn missie, ideale klant en aanbod. Ik weet nu precies wat ik kan doen om meer klanten te interesseren voor mijn bedrijf en mijn diensten. Het mooiste is dat het maken van een funnel een investering is, die mij - in vergelijking met mijn oude manier- minder tijd kost en veel meer oplevert. Ik kan eindelijk een klantenbestand opbouwen, ik houd meer tijd over en mijn onderneming is beter zichtbaar op social media. Dankjewel Mylène!"
Sanne Elisabeth
Grafisch ontwerp & branding
"Ik heb deze cursus gevolgd, omdat ik me wilde gaan inlezen over wat een funnel is. Ik ben gestart als online coach en heb daarmee rekening te houden met de handigste marketing manieren voor het aantrekken van klanten, zodat ik me meer kan richten op werken vanuit flow! Ik hoopte hierin zeker een hoop tools te leren om een funnel te maken. Ook al vind ik dit soort dingen niet interessant en wil ik zelf mijn eigen mailadres nooit afgeven. Omdat ik de vele mailtjes als lastig en irritant ervaar. (Mooie beperkende overtuiging die ik voor mezelf gelijk ben gaan aanpakken, omdat ik nu weet waarom dit zo gedaan wordt.) Ik heb nu geleerd wat een funnel inhoudt, heb leuke tips en tools gekregen en weet hoe het in zijn werk gaat."
Saskia
Life- en business coach en Reiki Master
"Mylène geeft heel duidelijk weer hoe je met een goede funnel meer klanten kan krijgen. Ik ben deze cursus gaan volgen, omdat ik al wel funnels gebruik, maar er nog niet voldoende uithaal. Door het volgen van deze cursus heb ik meer inzicht gekregen dat ik mijn eigen verhaal en mijn eigen unieke selling points mag gebruiken, om zo mijn ideale doelgroep te bereiken. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen over het verschil tussen een goede weggever en mijn aanbod. Mylène legt alles stap voor stap heel duidelijk uit."
Ivette
Business coach

Er zit ongeveer 2 tot 3 uur aan content in de cursus. Daarnaast kan je zelf bepalen hoeveel tijd je wilt besteden aan de opdrachten.

Absoluut! Ik neem je bij de hand en leg je uit hoe een funnel in elkaar zit. Daarnaast gaan we ook kijken naar jouw aanbod van waardevolle weggever tot schaalbaar product.

Je kan direct starten na de betaling. Je krijgt namelijk meteen jouw inloggegevens via de mail en de cursus staat al voor je klaar.

Je krijgt 1 jaar toegang tot de inhoud van de cursus.

Ik snap dat het spannend is om te investeren in advertenties en cursussen zoals deze. Dat is exact de reden waarom ik je in de cursus stapje voor stapje laat zien hoe het werkt. Daarnaast is het goed om jezelf wat leergeld te gunnen, denk aan 150 tot 300 euro. Want hoe dankbaar ben je jezelf als je stappen gaat zetten naar een schaalbare business én het lukt? Hallo 10.000 euro omzet per maand! 

Ik gok dat je deze pagina niet zou lezen als je tevreden was met wat je nu verdient en het aantal mensen dat je helpt. 😉 Levert jouw funnel niet voldoende klanten op? Dan raad ik je zeker aan om de cursus te volgen.

In de cursus leg ik je exact uit wat je nodig hebt, denk aan een waardevolle weggever, ijzersterk aanbod, winstgevende advertenties en verkopende teksten. Maar ik laat je ook zien wat voor software je nodig hebt om het geheel te automatiseren. Hierbij gaat het om: een website met betaalsysteem (zoals WordPress + WooCommerce + Mollie), mailsysteem (bv. MailBlue) en de Facebook Business Manager. Waarvan ook nog eens het grootste gedeelte gratis is!

Nee hoor! Ik heb mezelf al deze systemen aangeleerd. Ieder systeem komt met een uitgebreide documentatie en ook Google staat vol met waardevolle informatie. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen in staat is om een winstgevende salesfunnel op te zetten!

Ja zeker! Je krijgt een factuur inclusief vermelding van de BTW.