fbpx

Top! Jouw aanvraag is gelukt.
Binnen een paar minuten zit het e-book in jouw mailbox.

Ik begrijp jouw wens voor een winstgevende funnel heel goed. Je bent immers ondernemer geworden om
jouw leven naar eigen wens in te delen én vrijheid te ervaren om te gaan en staan waar je maar wilt!

En hoe ideaal is het dan als er inkomsten binnenkomen terwijl jij andere dingen doet. Op het strand ligt, tijd doorbrengt met je geliefden of gewoon een middagje naar de schoonheidsspecialiste gaat...

Daarom wil ik je nog even iets laten zien...

Andere vormen van passieve inkomstenstromen!

“Ik heb precies de handvatten gekregen die ik nodig heb om te starten met mijn passieve inkomstenstromen.”

Lang verhaal kort: via school kreeg ik een opdrachtgever die mijn (school)advies wilde laten uitvoeren op freelance basis. Niet geschoten is altijd mis. En het leek me een mooie manier om meer ervaring op te doen naast mijn studie. Soort vervanging van een bijbaan.

Een nieuwe ondernemer was geboren.

En toen beviel het zo goed dat ik meer klanten wilde. Maar… dat betekende ook: verkopen!

Door de jaren heen heb ik ontdekt dat ik prima kan verkopen. Ook als introvert. En oefening baart kunst. Tegenwoordig vind ik het zelfs leuk! Maar toch haal ik daar nog steeds niet mijn energie uit.

Het vraagt juist veel energie. Zo moet ik me goed voorbereiden, anders kom ik moeilijker op vragen. En ik moet het ook goed plannen in mijn agenda, want na een verkoopgesprek is mijn hoofd vol met nieuwe ideeën. Oftewel: geen ruimte voor creatieve bezigheden, zoals teksten schrijven.

Tijd verstreek en ik kreeg steeds meer zoiets van:

1. Ik wil niet afhankelijk zijn van mijn grote klanten.
2. Ik wil niet afhankelijk zijn van verkoopgesprekken.

Daarom besloot ik me te verdiepen in passieve inkomstenstromen. Een manier om zonder verkoopcalls inkomsten te genereren. Waar ik na het opzetten niet veel aan hoef te doen, enkel optimalisatie. Wat doorloopt als ik er niet ben.

Dat heeft mij zo onwijs veel rust en vrijheid gegeven. En dat gun ik jou ook…

Vroeger – toen ik nog een kleine Mylène was – was ik heel verlegen. Op school durfde ik niets te zeggen in de les en bij familiebijeenkomsten zat ik het liefst de hele tijd bij mijn moeder op schoot. Ik heb zelfs een periode gehad dat ik ‘s ochtends niet naar school wilde. (Lees: huilen, geen schoenen aan willen, de auto niet instappen en er vervolgens ook niet weer uit durven. Sorry mam…)

Door de jaren heen heb ik van alles gedaan om mijn assertiviteit te verbeteren en ook de tijd heeft me goed gedaan. Desondanks ben ik niet haantje de voorste en ook nog eens introvert. Ik krijg absoluut geen energie van lang in groepen mensen verblijven en constant sociaal ‘moeten’ doen.

Nu moet je weten dat ik uit een ondernemersgezin kom. En ik heb altijd geroepen dat ik geen ondernemer wilde worden. Ik zag van dichtbij hoe mensen zo’n 80 uur per week werkten, waardoor ze weinig tijd hadden voor het gezin en op zondag altijd moesten bijkomen voor een nieuwe week. Dat wilde ik niet!

Ik leef niet om te werken. Ik werk om te leven.

Maar daarnaast had ik mezelf ook verteld dat ik niet kon verkopen. Ik was toch verlegen? En introvert? Op school mislukten mijn presentaties ook altijd en als ik iets moest zeggen in de klas, ging ik ALTIJD direct blozen. Vre-se-lijk. Ik verlangde naar de periode na school, waarbij ik een functie kon nemen in de marketing. Wat meer op de achtergrond. Teksten schrijven ofzo.

Maar gun jij jezelf ook die vrijheid van passieve inkomstenstromen?

Zodat je...

Waardoor...

Ondernemen eindelijk vanzelf gaat.

Geld verdienen vanzelf gaat.

En je eindelijk weer echt plezier ervaart in wat je doet en weer ziet waarom je ooit bent gaan ondernemen.

Is dat waar jij behoefte aan hebt?

Doe dan mee aan de online cursus 'Nooit meer verkopen*'

*met verkoopcalls

Normaal 97 euro

Maar nu - speciaal voor jou - 17,95 euro

Aanbod verloopt over:

Wat ga je ontdekken?

Strategie

Geld verschijnt niet vanzelf op jouw bankrekening. Daarom gaan we eerst aan de slag met jouw wensen. Hoeveel geld wil je verdienen en welke strategie past daarbij?

Binnen jouw bedrijf

Bij meerdere inkomstenstromen denken veel mensen aan meerdere bedrijven. Dat hoeft niet! Je leert op welke manieren je passief kan profiteren van jouw huidige bedrijf.

Buiten jouw bedrijf

Zin in een nieuwe uitdaging? Of voel jij je een multi passionate? In deze module leer je welke inkomstenstromen je naast jouw huidige bedrijf kan opzetten.

Speciaal voor ondernemers die...

Meer rust willen ervaren en niet meer afhankelijk willen zijn van hun huidige klanten en inkomstenstroom. De inhoud is vooral geschikt voor ondernemers die de mogelijkheid zien om hun kennis om te zetten in een (online) product.

Gratis bonussen

1. Eenvoudig financieel vrij

Leer hoe je met een hele minimale tijdsinvestering financieel vrij wordt. Of spaar voor een pensioen, zonder te investeren. Een methode die maar weinig mensen uitvoeren, maar die echt ontzettend simpel is.

t.w.v. 27 euro

2. Verkopen met een verhaal

Niemand zit te wachten op verkooppraatjes. Jij wilt jouw klant niet op die manier overtuigen en jouw klant wordt er ook niet gelukkig van. Daarom leer ik je te verkopen met een verhaal. Wat niet alleen van pas komt bij passieve inkomstenstromen, maar in jouw hele bedrijf!

t.w.v. 49 euro

3. Winstgevend adverteren

Hoe meer je investeert, hoe meer je verdient. Mits… je weet waar je je geld aan uitgeeft. Ik leer je winstgevend adverteren, zodat je ook zonder een extreme following snel meer (passief) gaat verdienen.

t.w.v. 97 euro

Nog even op een rijtje...

Aanbod verloopt over:

Cursus 'Nooit meer verkopen'

Inbegrepen: 1 jaar toegang, zodat je de cursus in jouw eigen tijd kan volgen.

Gebruikelijke verkoopprijs: 97 euro

Nu met gratis bonussen

Totale waarde: 270 euro

Vandaag voor 17,95 euro

"Ik heb deze cursus gevolgd om manieren te vinden waarop potentiële klanten mij weten te vinden in plaats van andersom. Mylène geeft concrete voorbeelden, tips en tools in hoe je een passief inkomen kan opzetten. Enorm waardevol, het geeft je namelijk precies de handvatten die je nodig hebt om te starten met jouw passieve inkomstenstroom. Ik kan nu actief aan de slag met onder andere het opzetten van salesfunnels en affiliate marketing. Maar als ik zou willen, kan ik met de tips van Mylène ook m'n eigen boek schrijven of gaan beleggen."
Louise
Online marketing

Er zit ongeveer 2 tot 3 uur aan content in de cursus. Daarnaast kan je zelf bepalen hoeveel tijd je wilt besteden aan de opdrachten.

Je kan direct starten na de betaling. Je krijgt namelijk meteen jouw inloggegevens via de mail en de cursus staat al voor je klaar.

Je krijgt 1 jaar toegang tot de inhoud van de cursus.

Ja zeker! Je krijgt een factuur inclusief vermelding van de BTW.