Top! Jouw aanvraag is gelukt.
Binnen een paar minuten zit het e-book in jouw mailbox.

Ik begrijp jouw wens voor een winstgevende funnel heel goed. Je bent immers ondernemer geworden om jouw leven naar eigen wens in te delen én vrijheid te ervaren om te gaan en staan waar je maar wilt!

Daarom heb ik nog iets voor je...

“Ik heb precies de handvatten gekregen die ik nodig heb om te starten met mijn passieve inkomstenstromen.”

Weet je wat ik het allermoeilijkste vond aan ondernemen?

Dat je je opeens super bewust bent van het feit dat jij zelf bepaalt wat je verdient.

Met als resultaat: onbewust gaan geloven dat je constant met werk bezig moet zijn.

Ondanks dat ik absoluut geen 80 uur per week wilde gaan werken, ging ik toch steeds meer uren maken.

Toch nog even ‘s avonds wat extra’s doen.

Om 6 uur uit bed gaan om eerder met werk te kunnen beginnen.

In het weekend uren maken, ‘want mijn vriend is toch voetbal aan het kijken’.

Want werken = geld verdienen toch?

Ik kwam in een vicieuze cirkel terecht: meer werken, minder slapen -> minder geconcentreerd werken = minder effectief -> nog meer werken, nog slechter slapen. Nou je kan zelf wel raden wat dat met mijn gezondheid deed en hoe ik was voor de mensen om me heen.

Dat is exact de reden waarom ik met funnels ben gaan werken én daarnaast andere (passieve) inkomstenstromen heb. Op deze manier laat ik geld voor me werken, in plaats van dat ik mijn uren inruil voor geld.

Ik wilde financiële zekerheid ervaren, zodat ik met gerust hart mijn vrijheid terug kon nemen. En dat gun ik jou ook.

Van mij, voor jou: 78% korting

Daarom geef ik je niet alleen gratis mijn e-book over funnels, maar wil ik je ook de kans geven om NU met 78% korting in te stappen bij mijn cursus ‘Nooit meer verkopen’. De cursus over passieve inkomstenstromen, waarmee jij de impact van jouw geldstromen maximaliseert en het niet stopt bij jouw eigen marketingactiviteiten om geld te verdienen. 

Want hoe tof zou het zijn als…

-> Jij een winstgevende funnel hebt, die automatisch leads opwarmt tot klanten.
-> Klanten fans worden en zelf nieuwe klanten gaan werven, met behulp van affiliate marketing.
-> En jij jouw winst in aandelen, vastgoed of crypto stopt en het automatisch meer wordt?

Maar gun jij jezelf ook die vrijheid van passieve inkomstenstromen?

Zodat je...

Waardoor...

Ondernemen eindelijk vanzelf gaat.

Geld verdienen vanzelf gaat.

En je eindelijk weer echt plezier ervaart in wat je doet en weer ziet waarom je ooit bent gaan ondernemen.

Is dat waar jij behoefte aan hebt?

Doe dan mee aan de online cursus 'Nooit meer verkopen*'

*met verkoopcalls

Normaal 97 euro

Maar nu - speciaal voor jou - 21 euro

Aanbod verloopt over:

Wat ga je ontdekken?

De 3 pijlers

Strategie

Geld verschijnt niet vanzelf op jouw bankrekening. Daarom gaan we eerst aan de slag met jouw wensen. Hoeveel geld wil je verdienen en welke strategie past daarbij?

Binnen jouw bedrijf

Bij meerdere inkomstenstromen denken veel mensen aan meerdere bedrijven. Dat hoeft niet! Je leert op welke manieren je passief kan profiteren van jouw huidige bedrijf.

Buiten jouw bedrijf

Zin in een nieuwe uitdaging? Of voel jij je een multi passionate? In deze module leer je welke inkomstenstromen je naast jouw huidige bedrijf kan opzetten.

Speciaal voor ondernemers die...

Meer rust willen ervaren en niet meer afhankelijk willen zijn van hun huidige klanten en inkomstenstroom. De inhoud is vooral geschikt voor ondernemers die de mogelijkheid zien om hun kennis om te zetten in een (online) product.

Gratis bonussen

1. Eenvoudig financieel vrij

Leer hoe je met een hele minimale tijdsinvestering financieel vrij wordt. Of spaar voor een pensioen, zonder te investeren. Een methode die maar weinig mensen uitvoeren, maar die echt ontzettend simpel is.

t.w.v. 27 euro

2. Verkopen met een verhaal

Niemand zit te wachten op verkooppraatjes. Jij wilt jouw klant niet op die manier overtuigen en jouw klant wordt er ook niet gelukkig van. Daarom leer ik je te verkopen met een verhaal. Wat niet alleen van pas komt bij passieve inkomstenstromen, maar in jouw hele bedrijf!

t.w.v. 49 euro

3. Winstgevend adverteren

Hoe meer je investeert, hoe meer je verdient. Mits… je weet waar je je geld aan uitgeeft. Ik leer je winstgevend adverteren, zodat je ook zonder een extreme following snel meer (passief) gaat verdienen.

t.w.v. 97 euro

Weet je wat het is…

Het leven bestaat uit keuzes maken.
Alles heeft een prijs.

Mijn motto is: “Doe het goed of doe het niet.” Ik geloof dat als jij all-in gaat in je bedrijf, je alles kan bereiken. Vanuit mijn rol als marketeer en coach, help ik je graag om je vast te bijten in jouw droom.

Het is mijn missie dat jij jouw vrijheid terugkrijgt door online te verkopen en geld voor je te laten werken.

Ik wil dat jij gebruik maakt van jouw invloed op de wereld. Dat je er vastberaden voor kiest om puur jezelf te zijn, jouw idealen nastreeft & laat zien. Dit geeft anderen ruimte voor herkenning en betoverende verbinding. Hierdoor bereik jij waar je altijd al naar verlangt: verbonden vrijheid.

  • Echt jezelf
  • Rust in je hoofd
  • Tijd voor dat wat er echt toe doet
  • Geld in het laatje

Whether you think you can or think you can’t, you’re right.
~ Henry Ford

Nog even op een rijtje...

Aanbod verloopt over:

Cursus 'Nooit meer verkopen'

Inbegrepen: 1 jaar toegang, zodat je de cursus in jouw eigen tijd kan volgen.

Gebruikelijke verkoopprijs: 97 euro

Nu met gratis bonussen

Totale waarde: 270 euro

Vandaag voor 21 euro

"Ik heb deze cursus gevolgd om manieren te vinden waarop potentiële klanten mij weten te vinden in plaats van andersom. Mylène geeft concrete voorbeelden, tips en tools in hoe je een passief inkomen kan opzetten. Enorm waardevol, het geeft je namelijk precies de handvatten die je nodig hebt om te starten met jouw passieve inkomstenstroom. Ik kan nu actief aan de slag met onder andere het opzetten van salesfunnels en affiliate marketing. Maar als ik zou willen, kan ik met de tips van Mylène ook m'n eigen boek schrijven of gaan beleggen."
Louise
Online marketing

Er zit ongeveer 2 tot 3 uur aan content in de cursus. Daarnaast kan je zelf bepalen hoeveel tijd je wilt besteden aan de opdrachten.

Je kan direct starten na de betaling. Je krijgt namelijk meteen jouw inloggegevens via de mail en de cursus staat al voor je klaar.

Je krijgt 1 jaar toegang tot de inhoud van de cursus.

Ja zeker! Je krijgt een factuur inclusief vermelding van de BTW.