Er is alweer een jaar voorbij. 2017 was een jaar met uitdagingen. Een jaar waarin ik mezelf beter leerde kennen (cliché 😉). Een jaar waarin ik heel veel nieuwe mensen heb mogen leren kennen, maar ook mensen heb losgelaten. Het jaar waarin ik koos voor mijn ambities, mijn dromen, mijn eigen geluk. Hét jaar waarin ik koos voor het ondernemerschap naast mijn studie. In deze allereerste blog op mijn eigen site, wil ik beginnen met een terugblik en een bedankje aan jou.

2017 was bijzonder

In 2017 heb ik mijn passie voor schrijven teruggevonden. Als klein meisje schreef ik al verhaaltjes. Op de middelbare school hield ik van taal. En tijdens mijn stage bij wehkamp schreef ik productteksten. Daarna wist ik het zeker: hier moest ik iets mee gaan doen. Ik droomde ervan om hier mijn bijbaan van te maken, maar kon geen passende plek vinden. Voor mezelf beginnen wilde ik niet, dus ik besloot vrijwillig taken op te gaan pakken naast mijn bijbaan bij Scapino. Ik begon met bloggen voor Studentmind. Ik ging Facebookupdates schrijven voor Autobedrijf Bouwman en werd onderdeel van het Social Media Community team.

En toen was daar de dag in november dat ik spontaan een opdracht aangeboden kreeg. Ik wist dat dit mijn kans was. Het was de doorslaggevende factor om toch mijn eigen bedrijf te starten. Tijdens de ontmoeting met het Social Media Community team zijn mijn diensten geboren. Ik zei mijn bijbaan op en sta nu in de startblokken met mijn eigen bedrijf!

Ik wil de mensen die aan mijn 2017 hebben bijgedragen bedanken. De mensen die dicht bij me staan en me onvoorwaardelijk steunen, maar ook de mensen die het dapper vinden, me succes hebben gewenst, mijn Facebookpagina nu al volgen en jij die nu deze blog leest. Dankjewel!

2018 staat voor de deur

Eigenlijk heb ik niet zoveel met oud en nieuw, maar dit jaar is het anders. 1 januari 2018 is de startdatum van mijn eigen bedrijf. De start van een nieuw avontuur. Vanaf dan ben ik niet alleen student, maar ook onderneemster. Gaaf! Ik heb er zin in. Ik hoop dat je in 2018 ook weer met me meekijkt en me volgt op social media. Geniet nog even van de laatste dag van het jaar. See you in 2018!

“Whether you think you can or think you can’t, you’re right.” – Henry Ford

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *