Heb jij het gevoel dat je nog niet het maximale uit jouw social media kanalen haalt? 

Verkoop je niet door social media?

Weet je even niet meer wat je moet plaatsen?

Heb je tips nodig voor adverteren op social media?

Wil je starten met een nieuw kanaal?

Of wil je gewoon even wat nieuwe ideeën, tips en tricks van mij krijgen voor de zakelijke inzet van jouw social media?

Dan is deze social media power-up echt iets voor jou! Je krijgt een laagdrempelig (online) gesprek van +/- 1 uur om met mij te sparren en antwoord te krijgen op al je social media vragen. Zodat je letterlijk een power-up krijgt en weer lekker verder kan met jouw social media marketing. Met nieuwe energie en nieuwe inzichten. Je krijgt dat zetje die je nodig hebt en geeft jouw online zichtbaarheid een boost.

Hoe werkt het?

De social media power-up is een (online) 1-op-1 gesprek, waarbij ik aangeef wat er op dit moment goed gaat, wat je nog beter zou kunnen doen en geef ik praktische tips & ideeën voor content. Daarnaast kun jij al je vragen stellen over social media. Denk hierbij aan onderwerpen als: 

 • Hoe kan ik mijn online zichtbaarheid vergroten?
 • Hoe zet ik Instagram Stories in?
 • Hoe zorg ik voor eenheid in mijn Instagram feed?
 • Hoe krijg ik meer bereik?
 • Hoe werkt het algoritme?
 • Hoe zet ik social media advertenties goed in? 
 • Hoe zorg ik dat social media mij minder tijd kost?

Je mag echt alles vragen! Van LinkedIn tot Pinterest, van organisch bereik tot adverteren. Ik zal je voorzien van praktische tips en tricks, zodat je na ons gesprek direct aan de slag kan en jouw social media een power-up kunt geven.

Wat kun je verwachten?

 • 1 uur (online) sparren.
 • We gaan het niet over koetjes en kalfjes hebben. Natuurlijk mag jij jouw bedrijf kort introduceren, maar daarna gaan we direct over op de inhoud.
 • Je krijgt tips die je direct zelf kunt gaan toepassen.
 • Je hoeft niet per se te reizen; we kunnen dit gesprek ook online via Facetime, Skype of Zoom voeren.

“Een power-up boeken bij Mylène is echt een aanrader. Het was ontzettend fijn om even te sparren met Mylène. Ze heeft me weer op weg geholpen met mijn strategie voor mijn socials. 

Mylène is rustig en bedachtzaam, wat erg fijn voor mij was om orde in de chaos van mijn ideeën te scheppen.”

Carlien Hartgerink / Studentpower

“Ik heb Mylène in actie gezien tijdens een presentatie over hoe je social media in zet voor jouw bedrijf. Nadat ik haar actie voor het goede doel zag was ik verkocht!

Ze heeft mij het eerste zetje richting professionele social media marketing gegeven. Bedankt Mylène! Ook werkt het voor mij als een stok achter de deur. Ik heb er nu over gepraat en nu gaat het gebeuren ook.”

Wouter van den Heuvel / Gofourward webdesign

Ik wil een social media power-up!

Denk je nu: “Ja, ik wil mijn online zichtbaarheid verbeteren!” Super goed! Voor de power-up betaal je €99,- excl. btw. Wat je overigens zo hebt terugverdiend als je gaat verkopen door social media. 😉

Je kunt hieronder direct jouw power-up bestellen. Na de bevestiging krijg je een mailtje met uitleg, zodat je zelf een plek kunt boeken in mijn agenda.